Hej!

Hoppas verkligen att solen lyser lika härligt där du bor som den gör här på dagarna i Vretstorp. Som jag längtat efter de här första soliga, varma dagarna! Fortfarande törs jag inte riktigt lita på att det är varmt så jag tar på mig alldeles för mycket när jag går ut, fast jag plockar så gärna av mig jackan :)

Extra varmt blir det när det kommer stora kartonger som ska packas upp och denna vecka har det kommit två leveranser från Danmark, både från Ib Laursen och Krasilnikoff.

Det mesta från Ib Laursen var såklart Mynteporslin, men min vana trogen så köpte jag även denna gång hem några nya saker. Den här assietten i glas får mig att tänka på min farmor, hon hade liknande fat som togs fram när hon bjöd på fika.

Något annat som för tankarna till en svunnen tid är spetsar. Tänk alla gammaldags skafferier med spets på hyllkanterna... Eller fina skåp och skänkar där hyllkanterna pryddes med spets... Piffa till dina möbler, glasburkar och annat med fin spets, finns två sorter som heter Emma och Eline.

Korthållarna från Krasilnikoff blir ett fint blickfång på väggen och nu finns det två sorter till som du hittar på startsidan hos www.sofiashus.se

Glaskupor kan man göra mycket fina dekorationer med och denna är så himla söt med det graverade hjärtat.

Önskar dig en riktigt skön påskhelg !!!

Mvh Sofia


Drift & Produktion:
Wikinggruppen
start