Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Heminredning Helsingborg, Alingsås, Mölndal och resten av Sverige

Sofias Hus är en webbshop där du hittar allt från heminredning till smycken. Här finns ett brett utbud av produkter perfekta för ge ditt hem en personlig känsla. Alla produkter är noggrant utvalda och håller en hög kvalitet. Med Sofias Hus webbshop så ges en möjlighet att kunna köpa heminredning samt smycken oavsett om du befinner dig i Helsingborg, Alingsås, Mölndal eller någon annanstans i Sverige. Produkterna som finns på webbshoppen finns även i den fysiska butiken som ligger på Stationsgatan 10 i Vretstorp.

Sofias Hus säljer bland annat textilier i skönt material och porslin från GreenGate. Dessutom säljs även smycken från det väletablerade märket SNÖ of Sweden. Som sagt så finns det ett brett utbud av produkter, Sofias Hus har något för alla smaker.

Har du några som helst frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss direkt. Oavsett om det är frågor som berör produkter eller beställningar så finns vi här för att hjälpa dig. På sidan finns även ett frågeformulär där du kan skicka in dina frågor. Alla frågor besvaras så fort som möjligt.

Drift & produktion: Wikinggruppen