Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

 

Sofias Hus säljer och levererar endast till kunder i Sverige.

 

Jag tänker på miljön så därför återvinner jag alla kartonger och allt emballage jag får från mina leverantörer. Det innebär att du som kund kanske inte får nya kartonger med din leverans och att utfyllnadsmaterialet kan vara återanvänt material.

 

Minimiorder

Sofias Hus har inget lägsta belopp för beställningar, alla ordrar är välkomna!

 

Priser

Samtliga priser anges i Svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%).

 

Betalningsalternativ

Faktura / Klarna: Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Delbetalning / Klarna Konto: Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.
 

Förskottsbetalning: Din förskottsbetalning sätter du in på bankgiro 658-1326. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du ska göra. Du har 3 dagar på dig, från och med beställningsdatum, att betala in på bankgiro. Har vi inte registrerat din betalning inom 7 dagar makuleras din order. Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning.

 

Leverans

Ambitionen är självklart att alltid packa och skicka varorna så snabbt som möjligt, normal leveranstid är 3-5 vardagar.
När butiken har en kampanj kan det bli avsevärt längre leveranstid, max 14 dagar
. Ordrarna packas och skickas i den ordning de kommer in. Du får ett mail när din leverans är på väg.

Jag skickar i huvudsak med DHL, ibland skickar jag även med Postnord.

 

Frakt

Fraktkostnaden är 59:-. Beställer du varor för minst 899kr skickar jag dina varor fraktfritt. Om din beställning består av enbart smycken skickar jag den fraktfritt.

 

Öppet köp

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med den dag du mottog avin. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Varan ska vara oanvänd och oskadad. Den ska skickas tillbaka till mig i originalförpackningen. Jag betalar tillbaka hela värdet på varan, returfraktkostnaden betalar du själv. Kontakta mig alltid innan du skickar tillbaka något.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet ska du omedelbart anmäla det vid utlämningsstället och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med mig.

Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur till mig fakturerar jag dig 250 kronor för mitt arbete med hantering av varorna samt de extrakostnader som tillkommer från fraktbolaget vid en retur.

 

Dataskyddsförordningen (GDPR)

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen i kraft och i och med det vill jag informera om vad jag gör med de personuppgifter som samlas in i samband med att du gör en beställning i min webbutik http://sofiashus.se 
De uppgifter du anger vid din beställning (namn, adress, personnummer, mailadress och mobilnummer) behöver jag för att kunna administrera och leverera din beställning. De sparas sedan i mitt kundregister. Dessa uppgifter används inte till något annat än det som har med din beställning att göra och lämnas givetvis inte heller vidare till någon annan.
Om du väljer att kryssa i rutan "Anmäl mig till nyhetsbrevet" så sparas din mailadress i en separat lista för nyhetsbrevets prenumeranter. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet genom att fylla i din adress här http://sofiashus.se/newsletter och klicka på "Avanmäl  mig".

 

Sofia Malm Sundblad / Sofias Hus
 

Drift & produktion: Wikinggruppen