Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

 

Sofias Hus säljer och levererar endast till kunder i Sverige.

 

Vi tänker på miljön så därför återvinner vi alla kartonger och allt emballage vi får från våra leverantörer. Det innebär att du som kund kanske inte får nya kartonger med din leverans och att utfyllnadsmaterialet kan vara återanvänt material.

 

Minimiorder

Vi har inget lägsta belopp för beställningar, alla ordrar är välkomna!

 

Priser

Samtliga priser anges i Svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%).

 

Betalningsalternativ

Faktura / Klarna: Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress.

Delbetalning / Klarna Konto: Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad. Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura. En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp. Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång. 0 kr i uppläggningsavgift. För Klarna konto gäller årsräntan på 19,5% och effektiv ränta från 26,99% vid köp om 10 000 kr. Med andra ord blir den genomsnittliga räntekostnaden per månad, om du handlar något för 1 000 kr, ca 16,5 kr. Allmänna villkor hittar du här.
 

Förskottsbetalning: Din förskottsbetalning sätter du in på vårt bankgiro 658-1326. Efter att du skickat din order i kassan får du information på skärmen samt via e-post hur du ska göra. Du har 3 dagar på dig, från och med beställningsdatum, att betala in på vårt bankgiro. Har vi inte registrerat din betalning inom 7 dagar makuleras din order. Räkna med någon dags extra leveranstid om du väljer förskottsbetalning.

Betala med kort och bank: Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea) och denna betalning är helt utan avgifter för dig.

 

Leverans

Ambitionen är alltid att packa och skicka varorna så snabbt som möjligt. Normal leveranstid är 3-5 vardagar. När butiken har en kampanj kan det bli avsevärt längre leveranstid, max 14 dagar. Ordrarna packas och skickas i den ordning de kommer in. Du får ett mail när din leverans är på väg.

Vi skickar i huvudsak med DHL, små paket under 1kg skickas med Posten.

 

Frakt

Fraktkostnaden är 59:-. Beställer du varor för minst 899kr skickar vi dina varor fraktfritt. Om din beställning består av enbart smycken skickar vi den fraktfritt.

 

Öppet köp

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med den dag du mottog avin. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Varan ska vara oanvänd och oskadad. Den ska skickas tillbaka till oss i originalförpackningen. Vi betalar tillbaka hela värdet på varan, returfraktkostnaden betalar du själv. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka något.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet ska du omedelbart anmäla det till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur till oss fakturerar vi dig 250 kronor för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Drift & produktion: Wikinggruppen